Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

25 Január 2010 Új honlap – Új funkciók!

Látogatóink már december óta az új arculatú és felépítésű honlappal találkozhatnak, amelyen modelljeinkről még könnyebben juthatnak hozzá a részletes információkhoz.

Pár kattintással elérhető a kívánt motor, ahol részletesen tájékozódhatnak a modellről a hozzá tartozó kiegészítőkről, képeket és videókat nézhetnek meg róla. A Főoldalra a bal felső sarokban található Kawasaki logóra kattintva térhet vissza.

A fejlesztés azonban nem állt le ezzel.

- Kiemelt Hírek, Aktuális Ajánlatok -
A főoldalon találják a legfrissebb Kiemelt Híreinket, de a Mutasd az összest ikonra kattintva kilistázhatja a többi hírt is. Az Ajánlataink panel részben az éppen aktuális akcióinkról informálódhat.

- Iwiw, Facebook, Twitter, RSS -
Híreinknél januártól újabb funkciók váltak elérhetővé. Az oldalunkon most már elérhető az RSS szolgáltatás. Iratkozzon fel rá és automatikus értesítést kap, ha új hír kerül fel az oldalunkra. A Híreinket pedig egy gombnyomással megoszthatja barátaival, ismerőseivel az Iwiwen, Facebookon és a Twitteren.

- Info Box -
Tovább újításunk a főoldalról elérhető Infó Boxok, amiket a Hírek alatt talál és amikben a Kawasakival kapcsolatos fontos információk gyűjtöttünk össze. Már most megtalálja a Kawasaki Jótállás Plus szolgáltatásunk leírását, valamint különböző Vásárlói Felméréseinkről tájékozódhat. De nem állunk le, hamarosan újabb érdekes Boxok érkeznek.

Bízunk benne, hogy fejlesztéseink még színvonalasabbá és érdekesebbé teszik oldalunkat.

Kellemes Böngészést!

… és ezt ossza meg másokkal is!