Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

21 Október 2009 Őszi Kawasaki Off-Road sikerekA Kawasaki Off-Road sorozatában számos sikeres modell van akár két kerek van (KX, KLX), akár négy kereke van (ATV, Quad, Mule). A fejlesztéseink arra irányulnak, hogy modelljeink megőrizzék előnyüket és mindig az élmezőnybe tartozzanak.


Off-Road motorjaink sikerességét bizonyítja, hogy versenyzőink az idei szezonban is számos sikert értek el.

Az október 18-án, Pannonhalmán megrendezett Motocross Csapatbajnokságot az idén már negyedik alkalommal nyerte meg a Kawasaki csapata. A Borka, Grillmayer, Firtosvári, Balásy összeállítású Lime Zöld csapat magabiztos versenyzéssel hódította el újból a trófeát.

A november végén rendezett Nyíregyházi Teremkrossz versenyen pedig a legjobb négy között három Kawasakis versenyző szerepelt. Grillmayer Gábor a 2010-es KX450F nyergében mindkét versenynapon megnyerte az amerikai döntőt, míg Borka Jani a 2. lett, Firtosvári "Kacsa" Gábor pedig a 4.
A Teremkrosszról készült képeket a Rubio Photo készítette, köszönjük. Kontakt: rubio.photo@gmail.com

Grillmayer a két krosszos siker mellett ismét begyűjtötte az enduro-krossz bajnoki címet és mivel a KLX450R nyergében az utolsó futamon a Királyválasztót is megnyerte így ismét az Ő fejér kerülhetett a "Dombok királyának" járó korona.

Gratulálunk a Kawásoknak az elért eredményeikhez!


2010-es Krossz modellek
Már kapható a kereskedésekben az új KX450F és a KX250F.

Az új KX450F a 2010-es fejlesztéseknek köszönhetően megtartja vezető pozícióját és továbbra is a legjobb blokkal és vázzal rendelkezik. A gyári versenyzőktől kapott visszajelzések alapján végezték a finomításokat, amelyek fokozták a magas fordulatszámú és a leszabályzás utáni teljesítményt. Az új blokk specifikációja nagyban megegyezik Ryan Villopoto KX450F versenymotorjának blokkjával. Szintén a versenyzés világából érkezett az új bridge box dugattyú, ami először jelenik meg széria motoron. Az új dugattyú tovább növeli a motor teljesítményét és tartósabb elődjénél. Végül, a kuplungon elvégzett finomhangolásoknak köszönhetően jobban adagolható a kuplung.


A KX250F-nél a Kawasaki mérnökei tovább növelték győztes erényeit. Ezen a gépen is megtalálható a korábban csak verseny motorokon használt bridge box dugattyú, ami először jelenik meg 250-es széria motoron. A további módosítások növelték a motor teljesítményét és a fokozták tartósságát, megbízhatóságát.

További infók a 2010-es KX modellekről ITT.

KLX250 - Hobbi Enduró
A KLX250 nem kifejezetten Off-Road modell, hiszen szériában forgalomba helyezhető utcai modell, azonban a KLX örökségnek köszönhetően hobbi endúrozásra, könnyebb földúti motorozásra tökéletesen alkalmas.
Ezt bizonyítja, hogy a nyár végén egy szlovák motoros elment vele egészen Nordkappig, az Északi-fokig. A túra beszámolóját elolvashatja a blog oldalunkon.kawa.blog.hu

A modellről további információt itt talál.

Off-Road modellek
Ahogyan arról korábban már írtunk a Kawasaki Off-Road modelljei (KLX450R, ATV-k, Quad-ok, Mule-k) forgalomba helyezhetőek és ennek köszönhetően:
- Közúti forgalomban részt vehet,
- 40 km/h max. sebességgel közlekedhet,
- Bukósisakkal és motorkerékpár jogosítvánnyal vezethetőek.

Akciós Off-Road modelljeink:
- KLX450R '08 - 1.729.000,-Ft
- KVF750 4x4 '08 - 2.150.000,-Ft
- Mule 3010 Trans 4x4 Diesel '08 - 2.990.000,-FtRuházat és Motor Kiegészítők
Még tart az Őszi Akciónk, aminek keretében októberben 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg bármelyik Kawasaki Ruházati termékünket vagy motor kiegészítőt.
Ismerkedjen meg termékeinkkel ITT.