Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

16 November 2016 2017-es Kawasaki újdonságok egyenesen Milánóból

Milánóban jártunk, az év legnagyobb motorkiállításán, az EICMA-n, hogy élőben vegyük szemügyre a Kawasaki legújabb modelljeit

 

2017-es Kawasaki újdonságok


Kawasaki Z900

A 800-ast leváltó új modell még erősebb, még nyomatékosabb, még vagányabb lesz, mint elődje. Ez alkalommal ráadásul nem csak egy sima felfúrásról van szó, hiszen a 900-as blokkot egy teljesen új térhálós vázba csavarozták bele, ami sokkal kevesebbet takar a motor technikai megoldásaiból.
 

Kawasaki Z650

A „kis Z” a korábbi ER-6n-t váltja. A teljesen új vázból, tankból, fejidomból és egyéb kiegészítőkből építkező motor végre szakít a középkategóriás motorokra jellemző visszafogott, semleges kinézettel. A Z650 ugyanolyan agresszíven fest, mint a sorozat többi legendás tagja.
 

Kawasaki Ninja 650

Az új Z650 felidomozott változata szinte nem is hasonlít a csupasz modellre. Lendületes formájú burkolata és igazi versenymotorokat idéző fejidoma kívánatossá teszi a 650-es Ninját a sportmotorok kedvelői körében.
 

Kawasaki Versys 300

Az ezres és hatötvenes Versys-ek a legnépszerűbb Kawasakik. Minden körülmények között élmény velük a motorozás: túrán, kanyargós hegyi utakon, városban, utassal, utas nélkül, mindenhogy. A jól pakolható és rossz minőségű utakon is vidáman használható modellcsalád új taggal bővült: itt a legkisebb, 300 cm3-es változat.