Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

8 Július 2013 A KAWASAKI teljessé tette a 2014-es krosszmotor palettát

A KX250F és a KX450F gépek 2014-es modeljeinek közelmúltban történt bemutatkozását követően a KAWASAKI most leleplezte motokrossz palettája következő idényre szánt további modelljeit.
Ryan Villapoto AMA Supercross sorozatban történő további sikeres szereplésének - valamint az MX1 és MX2 versenyeken elért győzelmeknek és dobogós helyezéseknek - köszönhetően is intenzív az érdeklődés a lime zöld versenymotorok iránt.
Az osztályában elsőként bemutatkozó gyári fejlesztésű rajtautomatával az új KX250F a jövő évben az MX2 hazai és világversenyeket is új szintre fogja emelni. Az új KX450F tiszta vonalait tükröző új külsejével egyidőben az MX2 osztályú gép olyan további mérnöki és technológiai fejlesztéseket élvez mint például az elkülönített funkciójú első villa módosított beállításai vagy a hátsó UNI-TRAK felfüggesztés.
A palettát vezető KX450F-nek a rajtautomata szintén kulcsfontosságú jellemzője amely az elmúlt szezonban számos alkalommal kiváló rajthoz segítette Villapotot és másokat is. A KX250F-fel közös, három beállítást – puha, közepes és kemény – lehetővé tevő PnP tuning lehetőséggel a 450 köbcentiméteres gép egyaránt kínálja a vásárlóknak az ECU finomhangolásának és a versenyzéssel töltött órák utólagos elemzésének lehetőségét az opcionális F1 kalibrációs készlettel.
A fiatal versenyzők számára – a belépőmodell KX65 megújult vonzó külseje mellett – a 2014-es esztendő nagy újdonsága a következő szezonra néhány jelentős teljesítménynövelő megoldással radikálisan megújított KX85.
A kis és nagy kerékkel egyaránt elérhető, fiatalok számára ideális kétütemű gép csúcsteljesítménye hihetetlen mértékben, 20 százalékkal megnőtt és ezzel egyidőben új, vonzó külsőt és hasznos, változtatható ergonómiájú vezetői csomagot kapott a 2014-es alapkivitel részeként.
A KX85 vízhűtésű motorjának módosításai csökkentik a súrlódást s ezzel az nagyobb teljesítményt és nyomatékot ad le amely mind javuló köridőkben, jobb rajtképességben és így a győzelem nagyobb esélyében nyilvánul meg s végül is ez a sok innovatív jellemző legfőbb értelme és célja. A módosított specifikációval, a felfüggesztés szabályozhatóságával valamint új, korszerű megjelenésével az új KX85 rendelkezik mindazokkal a külső és belső tulajdonságokkal, amelyekkel megörvendezteti a márka rajongóit és megdobogtatja a szívüket.
Az új palettáról szólva Steve Guttridge, a Kawasaki Motors Europe versenytervezésért felelős vezetője kiemelte a motokrossz paletta öröklődő tulajdonságait és azt a strukturált megközelítést, amely megteremtette a Kawasaki KX „Lehetőségek létráját”.
„Ebben az évben lesz 40 éve, hogy a KX gépek bemutatkoztak és mi mással ünnepelhetnénk legméltóbban ezt az évfordulót, mint a valaha volt legerősebb kínálatunkkal. Felnőtteknek szánt modelljeink választékát méltán tekintik mértékadónak a professzionális és elkötelezett versenyzők világában. Most, az alapjaiban megújított KX85 –tel és a rendíthetetlen, első lépést jelentő KX65-tel kiegészült választékból a versenyzők egész pályafutásuk során tudnak választani a lime zöld márka modelljeiből és ezzel élvezhetik minden előnyét a Kawasaki versenytechnológiájának, értékes teljesítmény előnyének és a zöld márka versenygyőztes hagyományainak.”

Fedezd fel az új KX85-öt!