Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

2 Október 2012 A Kawasaki újradefiniálja a középkategóriát: Z800

A Kawasaki büszkén mutatja be a Z család legújabb tagját a rendkívül népszerű Z750 utódaként. 40 évvel az eredeti Z születése után a Z800 a Z stílust aggresszív, új irányba fordítja.
Míg népszerű elődjének stílusa némiképp visszafogottnak volt tekinthető, a Z800 tervezői szabad kezet kaptak a középosztályban szereplő Z márka markánsabb megjelenítéséhez. A mérnökök szintén korlátozások nélkül láthattak a motorkerékpár motorjának és karosszériájának megtervezéséhez. A motor űrtartalmának és a karosszéria teljesítményének növelése tovább fokozza a vezetés élményét s így a Z800 egy olyan izgalmas és emlékezetes motorozás lehetőségét kínálja amellyel összehasonlítva minden más tapasztalat elhalványul.


Legfőbb jellemzők:

Még nagyobb teljesítmény!
- A henger nagyobb furata a motor űrtartalmát 748 cm3-ről 806 cm3-re növeli
- Már alacsony fordulatszámtól rendelkezésre álló nagy nyomaték
- Robbanékony, nagy fordulatszámú soros négyhengeres
- Rendkíül egyenletes teljesítményleadás
- Z800 e változat: csökkentett teljesítményű kivitel Europa számára: 70 kW-os változat amely megfelel az európai korlázott jogosítvány követelményeinek

Feljavított karosszéria
- A sportos ám egyúttal könnyű, vezetőbarát karakter, megnövelt felfüggesztés- és első fékteljesítmény valamint a karcsúbb, ergonómikusabb kivitel mind a karosszéria jobb teljesítményét szolgálják


Szabadjára engedett stílus
- “Vad” stílus: Az új első borító stílusa egyik kulcseleme a Z800 agresszívebb megjelenésének amellyel a motor vad, figyelemfelkeltő látványt nyújt. A borítók és az alsó lemez mintha csak megmarkolnák a motort. Mindez olyan látványt nyújt, mint amikor egy éhes ragadozó megragadja a zsákmányát.

Korszerű műszerezettség
- Az új műszerfal illik a motor kiforrott stílusához, többfunkciós LCD képernyőket és grafikon stílusú fordulatszámmérőt tartalmaz.

Katttintson ide hogy felfedezze az új Kawasaki Z800-at