Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

25 Március 2010 A Kawasaki bemutatta 2010-es MXGP csapatait

Hamarosan kezdődik a 2010-es MX GP szezon és ezért a Kawasaki elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa csapatait, versenyzőit. A bemutatásra a a tavalyi évhez hasonlóan az idén is egy online bemutatón került sor március 30-án.
A motokrossz szerelmesei már a bulgáriai Sevlievora, a Grand Prix április 4-i nyitó futamára figyelnek. A következő hat hónap tizenöt fordulója során két kontinens 13 országába látogat el a versenysorozat és a Kawasaki felkészült, hogy eleget tegyen hatalmas rajongó táborának és sikeresen szerepeljen a 2010-es versenyévadban.

Három gyári támogatású Kawasaki csapat indul: Kawasaki Racing Team, Team CLS és Bud Racing. Az elmúl hetekben sor került a csapatok gyári felkészítésére, részt vettek nemzeti és nemzetközi edzőversenyeken, valamint elkészültek a szezonkezdéshez szükséges média anyagok is.

Ezért is időzítették a csapatok hivatalos bemutatóját a verseny előtti hétre.
Az Online Bemutatót a következő helyeken nézheti meg: www.kawasaki-racingteam.eu és
www.freecaster.tv

De ahhoz, hogy minden információról időben értesüljön iratkozzon fel a Kawasaki Racing Team központi hírlevelére: Pitstop Update - www.kawasaki-racingteam.eu/newsletter, amiben verseny beszámolókat, fotókat, versenyzői információkat küldünk és híreink által bepillantást nyerhet a versenyek színfalak mögötti világába is.


Nézze meg Flickr oldalunkon az MX csapatok bemutatkozó képeit.
(Tipp! Nézze nagyban - elindítás után klikkeljen a jobb alsó sarokra)