Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

29 Szeptember 2009 A díjnyertes Versys ismét a csúcson

Nehéz elmagyarázni, és szinte lehetetlen kategorizálni, mert a Versys egyike azoknak a gépeknek, amelyek meghaladják a részeinek összegét. A Versys egy kiváló alapot biztosít, ahonnan a motorosok maximálisan kihasználhatják a motorozás mókáját bármilyen motoros szituációban. A Versys már az első alkalom során bebizonyítja, hogy tényleg bármilyen úton élmény vele motorozni.


A nemzetközi sajtó és a motorosok egyaránt dicsérték a Versys sokoldalúságát és játékos karakterét, amit legjobban motorozás közben érthetünk meg. A motor kulcspontjai a blokk karakterisztikája, a váz egyensúlya és a felfüggesztés beállításai mind úgy lettek kialakítva, hogy maximalizálják a motorozás élvezetét. A nagyszerű irányíthatóságnak és visszajelzésnek köszönhetően a Versys nagyfokú bizalmat nyújt a motorosok számára bármilyen szituációban és képes alkalmazkodni a különböző motorozási stílusokhoz is.

2010-re, az új Versys megtartja az elődje kiváló tulajdonságait, de az új arculatának és számos egyéb frissítésének köszönhetően még több élményt nyújt, mint korábban.

A motor élesebb új stílusa jobban tükrözi fürge, sportos jellegét. A számos kozmetikai változtatásnak köszönhető karcsúbb, letisztultabb és formásabb új idomzat növeli a Versys dinamikusabb imidzsét: akár csak egy sportoló, az új modell erőt és rugalmasságot sugároz. A finomabb kidolgozás pedig hozzájárul a magasabb minőségű megjelenéshez.

Fokoztuk az utas kényelmét is, az átdolgozott tükör jobb láthatóságot biztosít, az új kiegészítőknek és opcionális ABS-nek köszönhetően pedig az új Versys jobban felszerelt, mint valaha, és még inkább képes a motorozást szórakoztatóvá tenni.

A 2010-es Versyst kipróbálva meggyőződhetsz, arról, hogy valóban egy egyedülálló motorod van.

Néhány fontos jellemző:
- Élesebb új stílus
- Jobb szélvédelem
- Túrásabb kialakítás
- Nagyobb kényelem az utasnak
- Hosszú és sportos felfüggesztés, 17 "kerekek
- Keskeny, egyenes ülés pozíció
- Kompakt, soros kéthengeres motor, kis-és közép-tartományi teljesítményre hangolva

Szeretne értesülni az újabb információkról? Iratkozzon fel a Kawasaki Hírfigyelő szolgáltatásra.
Feliratkozás ITT