Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

3 Augusztus 2010 Augusztusi Program Parádé

Augusztus a Kawasaki hónapja. Esti Motorozás, ZX Kupa, drag verseny, Superbike-os túrázás, MX verseny és természetesen Lime Party.
Minden hétre akad egy rendezvényünk, ahol velünk motorozhatsz vagy szurkolhatsz, ahol Kawás barátokkal találkozhatsz.
Augusztus 6, péntek - Kawasaki Esti Motorozás
Idei harmadik Kawás motoros napunkat tartjuk a Hungaroringen, ahol este 18.00 - 20.00 óra között Kawasaki tulajdonosok a saját Kawájukkal ingyenesen használhatják a hungaroringi versenypályát. A résztvevők számától függően 2 vagy 3 csoportot indítunk és így 2 vagy 3 x 20 percet lehet a pályán ellenőrzött és biztonságos körülmények között motorozni. Ha még nem voltál a rendezvényünkön gyere el péntek délután és gurulj egyet a pályán, meglátod remek a hangulat a Kawás boxoknál. Aki egyszer eljött az utána mindig visszajár! Regisztrálni 17 órától lehet a Kawa boxoknál!

Augusztus 13, péntek - ZX Kupa - 4. forduló
Már a negyedik fordulónál járunk és a verseny egyre izgalmasabb, de még most sincs késő bekapcsolódni, hiszen a ZX Kupa amatőr versenysorozat, ahol nem a köridők a legfontosabbak. A versenyre két kategóriában (636 ccm alatt, 1000 ccm alatt) lehet nevezni és napi licenccel is el lehet indulni. Ha kedvet érzel, hogy a rajtrácsról figyeld a kigyulladó piros lámpákat, ne habozz, indulj el! A versenyzőket és a szurkolókat is várjuk a Kawasaki boxoknál!
Időterv:
- 09.00 - 09.30 Regisztráció
- 10.30 - 10.55 Szabadedzés
- 12.30 - 12.55 Időmérőedzés
- 16.45 - Verseny (10 kör)
Díjkiosztó egyből a verseny után.
További infó a ZX Kupáról

Augusztus 19-22 - Shox Extrém Hétvége, Kunmadaras
Izgalmas versenyek, pályacsúcs beállítások, éjszakai tűzijáték show, koncertek, végsebesség mérés és igazi gyorsulásos és fighter hangulattal vár mindenkit Kelet-Közép Európa egyetlen Drag Arénája, Kunmadarason. Részletes programtervet itt találsz:

Augusztus 21-22 Symbol-Palace-Superbike Futam
Az idén ismét lesz Superbike-os ereszd el a hajam. A siófoki Palace szórakozóhellyel és a budapesti Symbol étteremmel közös buli augusztus 21-én lesz Siófokon a Palace-ban. Persze nem csak egy sima buliról van szó, rengeteg egyéb programot is nyújtanak a szervezők, így egész nap jól szórakozhatsz. A részletekről a Superbike magazin augusztusi számában vagy a www.spsfutam.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Augusztus 22 - Monster Energy Nemzetközi Országos Motocross Bajnokság, Kóka
Borka, Firtosvári, Szőke a Kawasaki Magyarország Motorsport Egyesület három versenyzője, akik a bajnokság megnyeréséért küzdenek. A krossz versenyek mindig hatalmas csatákat, az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmeket hoznak és mindig csodálatos helyszíneken zajlanak. Élmény a versenyt végig nézni, élmény a szurkolás is.

Augusztus 29 - Országos Motocross Tömegsport Kupa, Monor
A tömegsportban az amatőrök között is nagy csaták folynak a győzelemért. De a monori verseny további izgalmakat is ígér! Hogy miket? Hamarosan eláruljuk.


...és a végére hagytuk a Kawasaki nyári szezonzáró rendezvényét a Kawasaki Lime Party, amit 2010. augusztus 27-én, pénteken tartunk a Hungaroringen, amiről bővebb infót itt találsz.

A rendezvényeinkről folyamatosan tájékoztatunk a közösségi oldalinkon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről csatlakozz hozzánk!
- Facebook - Kawasaki Magyarország oldala
- Iwiw - Kawasaki Rajongói Klub
- Kövess a Twitteren - Kawasaki_ hírek

Várunk rendezvényeinken!