Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

29 Szeptember 2009 Az új Z1000 készen áll, hogy kiszabaduljon az utcára!


A legendás Z1000 visszatért! Annak érdekében, hogy olyan izgalmat nyújtson, amit eddig soha nem tapasztalhattak a Super Nakedeknél, a Kawasaki az új Z1000 esetében az alapoktól kezdte a fejlesztést – az eredmény egy testre szabott Super Naked, olyan amilyet még sohasem látott.

A jelenlegi Super Naked modellek gyakran nem többek, mint szupersport modelleknek az áramvonalas burkolattól megszabadított testvérük és ez a koncepció korlátok közé szorítja a tervezőt. Ezzel szemben az új Z1000-nél ezeket a korlátozásokat elkerültük, a tervező gárda teljes szabadságot kapott. Az így létrejött új Z1000 lenyűgöző ESZTÉTIKAI ÉLMÉNYT nyújt.

A tervezési szabadságból fogant teljesen egyedi megjelenésével, az új Z1000 valóban kiemelkedik a tömegből, és minden egyes apró részletében a Kawasaki kiváló minőségét hirdeti.

A szupersport-alapú motor és váz ugyan kiváló teljesítményt adnak, de kevés azoknak a motorosoknak a száma, akik képesek az utcán élvezni ezt a teljesítményt. Ahelyett, hogy folytatnánk a "gyorsaság" és a teljesítmény megjelenítését, az új Z1000 fejlesztésénél az "izgalomra" összpontosítottunk, hogy az utcai sport motorosok számára tökéletes VEZETÉSI ÉLMÉNYT nyújtson.

Az új Z1000 rabul ejti a szívet, és csalhatatlan jókedvet okoz a mindennapos használat során. Az osztályelső új Super Naked hamarosan kint lesz az utcán ...

Néhány fontos jellemző:
- Magas esztétikai élmény
- Magas vezetési élmény
- Tiszta lappal induló tökéletes tervezés
- Teljesen új 1043 ccm-es blokk még több erővel, még több nyomatékkal
- Kiválóan kezelhető, teljesen új váz

Szeretne értesülni az újabb információkról? Iratkozzon fel a Kawasaki Hírfigyelő szolgáltatásra.
Feliratkozás ITT