Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

3 Augusztus 2009 Díjnyertes a Kawa blog

Érdekességek, háttér információk, beszámolók - erről szól a Kawasaki márkablog oldala a kawa.blog.hu. Itt megnézheti a legújabb videókat, elolvashatja és kommentálhatja a Kawasakival kapcsolatos híreket.
Szakmai Díj
Egy nagyon rangos elismerést is kapott a blog oldalunk. A Kreatív Magazin által rendezett 2009. PRizma Kreatív PR versenyen Blog kategóriában a szakmai zsűri döntése alapján a Kawasaki blog oldala lett az ELSŐ HELYEZETT. Köszönjük a szakma elismerését!
kawa.blog.hu

Friss bejegyzéseink
- Kawasaki Motorcycle History - Az oldalról ingyenesen letölthető pdf kiadvány 1952-től napjainkig mutatja be a Kawasaki motorkerékpárgyártás történetének legjelentősebb állomásait. A bejegyzésben a boritó képére kattintva lehet letölteni a kiadványt.
A bejegyzésben talál egy rövid (5 kérdéses) kérdőívet is, amit kérünk, hogy töltsön ki, segítve ezzel a munkánkat. Természetesen a kiadványt Ön akkor is letöltheti, ha nem tölti ki a kérdőívünket.

- Kawasaki Különvélemény - Tom Cruise és a Kawasaki

- Made in Japán! - Az új Z1000 styling videója

- Kawasakival az Északi-fokra - 8000 kilométeres túra egy KLX250-nel

- A ZZR Project - A ZZR1400 fejlesztésének körülményeit bemutató cikk sorozat

- Tudtad? sorozat - Rövid érdekes információk a Kawasaki gyárról, termékeiről.


A blog oldalunkon a posztokat megoszthatja másokkal és közvetlen kapcsolódhat a közösségi csoportjainkhoz vagy megnézheti a Kawasakis filmeket a YouTube csatornánkon. És, ha bármi észrevétele van a blog oldalunkkal kapcsolatban komentezzen vagy írja meg a blog@kawasaki.hu e-mail címünkre.

Kellemes Böngészést!

És hogy miért pont egy killbilles Uma Thurman képet tettünk ide?
A blog oldalon megtudhatja!