Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

16 Március 2010 Facebook, Kawablog, Twitter, YouTube

Ma már szinte mindenki tagja, valamelyik Web2-es közösségi oldalnak, rendszeresen néz az interneten videókat, fotókat. A Kawasaki is jelen van a legnépszerűbb közösségi oldalakon a Facebook-on és a Twitteren. Emellett a Youtube videó megosztó és az Indafotó képmegosztó oldalunkra töltjük fel a videóinkat, képeinket.
A XXI. században már mindenki az interneten kezdi a tájékozódást, ezért tudjuk, hogy elengedhetetlen az ügyfelek, rajongók naprakész és gyors tájékoztatása, valamint a lehető legrészletesebb informálása a szeretett márkáról, modellről vagy éppen a márkához kapcsolódó versenyekről, rendezvényekről.

Lépj be klubjainkba, nézd meg a modelljeinkről, rendezvényeinkről készült filmjeinket, képeinket és ezt ’csiripeld’ el másoknak is. Ezeken az oldalakon közös gurulásokat, túrákat, versenynézéseket is megbeszélhetsz, de arra is lehetőséged van, hogy elmond / megoszd a véleményedet, tapasztalatodat vagy a kedvenc videódat.

Csatlakozz – Oszd meg az élményeidet - Mond el a véleményed!
A Kawasaki Magyarország Facebook oldala

Legyél rajongó és napra kész információkat kapsz a Kawasakiról. Hírek, események, érdekességek.

Kawasaki Hírek a Twitteren
Kawasaki_hírek név alatt csiripelünk. Csiripeinkkel a legfrissebb híreinkre, rendezvényeinkre hívjuk fel a twitterezést kedvelők figyelmét.

KawasakiHun Channel a YouTube-on
Videók a Kawasaki modellekről és a magyarországi rendezvényekről. Keresd meg Magad!

Képeink: Indafotó ---- Flickr
Ezeken az oldalakon nézheted meg a Kawasaki modellekről és hazai rendezvényeinkről készült képeinket.


A Kawasakinál azonban hisszük, hogy minden online aktivitás végén a személyes találkozás kell, hogy álljon, ezért továbbra is nagyon fontosnak tartjuk Kawasaki közösségi rendezvényeinket. Kiállítások, közös motorozások, versenyek szerepelnek idei terveinkben.
Rendezvényeinkről, eseményeinkről részletesen tájékozódhatsz a Programajánlónkban