Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

25 Május 2010 I. Kawasaki Esti Motorozások

Május 21-én megtartottuk idei első Kawasaki Esti Motorozásunkat.
Az elmúlt napok, hetek időjárása miatt sokáig kétséges volt, hogy meg tudjuk-e tartani idei első Esti Motorozásunkat. Még pénteken is esett az eső, de a kezdésre elállt és a pálya is hamar felszáradt. A kiszámíthatatlan időjárás így is sokakat távol tartott, de szerencsére akadtak, akiket ez sem tántorított el egy közös Kawasakis pályázástól.

Az idei első általunk szervezett motoros napon a pályázás mellett jó volt újra találkozni a Kawás ismerősökkel. Voltak 'újoncok' is, akik először voltak rendezvényünkön, bízunk benne, hogy ők is jól érezték magukat és viszont látjuk őket következő rendezvényeinken.

Az Esti Motorozások remek alkalom arra is, hogy megismerjük a Hungaroringet és kedvet kapjunk a versenyzéshez is. A ZX Kupa amatőr versenysorozatunkon megismerkedhet a versenyzés világával is.

Következő Esti Motorozásunk 2010. június 4-én, pénteken lesz és vasárnap (2010. június 6) pedig megtartjuk a ZX Kupa idei első futamát. A gyorsabb regisztrálás érdekében kérjük töltse le és kitöltve hozza el a Pályahasználati Nyilatkozatot. A ZX Kupáról bővebb ínformációt a szervezők weboldalán (www.roadandride.eu), valamint a Kamoto Márkakereskedésünk honlapján talál.

Az Esti motorozásokról készült fotóinkat a www.kawa.blog.hu oldalunkon tudják megnézni.

Várjuk következő rendezvényeinken és a ZX Kupán