Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

25 November 2013 KAWASAKI J300 - SZÉP ÚJ VILÁG

A Kawasaki mindig is híres volt arról, hogy saját határait feszegetve reagál a vevői igényekre, és nem csak a mának de a két keréken való száguldás jövőjének is tervez.

A Kawasaki 2014-ben egy lenyűgözően új robogóval kíván belépni a személyszállítás szép új világába – a Kawasaki J300-zal.

A Kawasaki tehetséges design csapata által tervezett J300-as megszületése fontos lépés annak érdekében, hogy a Kawasaki innovatív és karakteres járművekkel legyen jelen a gyorsan változó közlekedési piacon.

A J300-as megjelenése nem csak a már robogózó közönségre lesz hatalmas hatással, hanem minden olyan férfire és nőre, illetve potenciális robogósra, legyen bármilyen korú is, akik pusztán kedvtelésből szeretnék élvezi a J300 által nyújtott stílus, praktikum, kényelem világát.

A Ninja családból jól ismert szögletes vonalak, a páros fényszórók, a drámai hatású hátsó LED lámpák mind a kiváló mérnöki munkának köszönhetően eredményezték ezt a Kawasakihoz méltó modell megszületését.

A 299 köbcentis egyhengeres vízhűtéses motorral felszerelt teljesen automata J300-as kiválóan alkalmas városon belüli mozgásra, ingázásra, de akár egy városon kívül eltöltött hétvégi motorozásra autópályán, vagy kanyargós vidéki úton .

A hátsó futómű nyújtotta dupla beállítási lehetőségek (szóló, vagy utassal történő motorozás), és az első villa 37 mm-es belsőcső átmérőjének pontos hangolása biztosítja a sportos és kényelmes utazást.

A J300 fürgesége és irányíthatósága valóban lenyűgöző köszönhetően a jó minőségű fémhálós fékcsövekkel, kétdugattyús féknyereggel ellátott első és hátsó hullámos féktárcsának, valamit az opciósan rendelhető ABS-nek.

Egy robogó tulajdonosának mindennél fontosabb a stílus és a kényelem. A motoros szempontjából a J300 számtalan lenyűgözően okos funkciót kínál. A fékkarok állíthatóságától kezdve, melyek mindenki számára kényelmet nyújtanak, egészen az immobiliser-ig a tervező csapat minden részletre odafigyelt.

A fémes csillogású kormányborítás és a 12V-s aljzattal felszerelt praktikus kesztyűtartón túl a motoros szemét megragadja az erősen hangsúlyos, könnyen leolvasható sebesség- és fordulatszámmérő.

Tovább vizsgálva a motort, a J300 vezetője egy kiválóan összerakott és kiemelkedő színvonalú karosszérián kifejezetten praktikus kiegészítőkkel is találkozhat, mint pl. a csomag rögzítő kampók, vagy az utazást még kényelmesebbé tevő kihajtható hátsó lábtartók.

A mélyen párnázott puha ülés még kényelmesebbé teszi a vezetési élményt. A kulcs elfordításával feltárul előttünk egy kifejezetten nagy rakodó tér, mely automatikusan bekapcsoló megvilágosítással rendelkezik, alkalmas akár egy bukósisak, vagy csupán iratok tárolására.
A Kawasaki kiegészítőknek köszönhetően a J300 vezetője további kényelmet és stílust csempészhet bele a motorozásba. Számtalan hátsó tároló dobozból, valamint magasított szélvédőből választva a J300-zal a Kawasaki belépett a kényelem, a teljesítmény és a praktikum arénájába.

„A Kawasaki célja, hogy megoldást kínáljuk a vásárlók megújuló közlekedési igényeire”- nyilatkozta Yasushi Kawakami, a Kawasaki Motors Europe ügyvezető igazgatója. „Az európai piacon megjelent első robogónk – a J300-as – éllovasává vált személyi szállítás kényelmesebbé tételében tett lépéseinknek.
Európa szerte a Kawasaki kereskedők képesek mostantól arra, hogy a kétkerekű járművek teljes palettájából nyújtsanak kínálatot, annak tudatában, hogy további izgalmas újítások várnak ránk a közel jövőben.”