Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

31 Január 2014 Kawa-Kanyar-Prémium Motoros Túra

2014. május 30 - június 1.

Horvátország - Szlovénia
A túra szezon elején jó alternatívát kínálunk örömmotorozásra a horvát tengerparti szerpentinen. Három napot szeretnénk déli szomszédunknál tölteni a Kawasakik nyergében. Aki egy kicsit is szeret motorozni az biztos, hogy élvezni fogja az ilyenkor még néptelen 8-as utat, majd az Isztriai-félszigeten a 66-os út hosszú nyújtott kanyarjait.


1 nap

Sietősen elhagyjuk az országot, erre a legjobb megoldás az M7-es. Karlovacnál azonban elkezdjük az igazi túrát, lehajtunk az 1-esen Plitvicén és Gracacon keresztül Zadar térségébe, ahol váratlanul jobbra kanyarodunk Pag szigete felé. A szeretett Hotel Lunában meghúzzuk magunkat miután kihasználtuk a hely olyan adottságait, mint a gőzkabin, a szauna és a külső-, belső medence.

2 nap

Ez a nap 8-as útról szól. Aki szereti közelről nézegetni a csíkot az aszfalton, az itt jó közel döntheti hozzá a motorját. Aki viszont a tengert és a hegyeket szereti sasolni, az szintén jó helyen lesz, mert van mindkettőből bőven - úgy 150 kilométert megyünk szorosan a kettő között. Ebéd Senjben, majd Rijeka, Opatija irányban közelítjük meg Rabacot, ahol az esti szokásos közösségépítés után jól beverjük a szundit.

3. nap

Északi irányban hagyjuk el az országot és Szlovéniában mintegy 200 kilométert gurulunk, a legszebb útvonalon jutunk el újra Zágrábig. Innen meg már csak hazajövünk.


Bármilyen további kérdéssel keresd Szimcsák Attila túravezetőt a 0620 4412020 – as telefonszámon.

Regisztrálni ITT tudsz!

A túra irányelveit ITT tudod megnézni!