Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

7 Február 2011 Kawasaki 2011

2011-ben a Kawasaki megújult modellpalettával, új arculattal és egy megújult márkakereskedői hálózattal várja a Kawasaki és a motorozást kedvelőit.
2011-es modellpaletta
A Kawasaki 2011-ben 7 új modellel frissítette palettáját, valamint korábbi modelljeit is új. vagány színekkel dobta piacra.
A versenysport szerelmesei már biztosan beírták naptárjukba a Superbike VB futamok időpontjait, ahol az új Ninja ZX-10R versenyváltozatával száll csatába a Kawasaki Racing Team. A városi Naked motorozást kedvelőinek a felspécizett Z750R -t ajánljuk figyelmükbe, míg a túrázás szerelmeseinek a tavalyi év slágerének a Z1000-nek idomos verzióját a Z1000SX-et vagy a könnyedebb cruiserezést nyújtó VN1700 Voyager Custom -ot tartogatjuk.
A klasszikus idomokat kedvelőinek, szinte biztos, hogy a W800 oldal a kezdőlapjuk, míg az off-road versenyek megszállottjai az AMA Supercross viadalokon remekül szereplő KX250F és KX450F -et figyelik.

További újdonság, hogy 2011-től több modellünk egyedi kialakítású Performance, City, és Tourer verziókban is elérhetőek.
Az új modellpalettánkban tehát mindenki megtalálhatja az igazán neki tetszőt.


Kawasaki Márkakereskedések
2011-re a márkakereskedői hálózatunk is átalakult Jelenleg az alábbi márkakereskedésekben és szervizekben várjuk ügyfeleinket, de hálózatunkkal kapcsolatban mindig friss információkat talál a weboldalunk Márkakereskedések menüpontjában. Amennyiben bármilyen kérdése van a Márkakereskedői hálózatunkkal kapcsolatban írjon az info@kawasaki.hu e-mail címünkre.
Kawasaki Márkakereskedések és szervizek:
- Budaörs - Big-Bang Márkaszerviz
- Budapest IX. - Kawasaki Duna-Pest Rezidenciák
- Budapest XV. - Kawasaki M3
- Cegléd - Kawasaki Cegléd
- Diósd - Kawasaki Diósd
- Miskolc - Kawasaki Miskolc
- Székesfehérvár - Kawasaki Ivanics

Jöjjön és nézzen szét Márkakereskedéseinkben!


www.kawasaki.hu
Bármilyen információra szüksége van a www.kawasaki.hu oldalon mindent megtalál. Az oldalunk folyamatosan frissül a legfrissebb információkkal és a már elérhető, rendelhető új ruházati termékekkel, valamint motor kiegészítőkkel.

A modell oldalán található képeket most már teljes képernyős módban is megnézheti, illetve nagy méretbe letöltheti. A kedvenc modelljét egy gombnyomással megoszthatja ismerőseivel, barátaival a legkedveltebb közösségi oldalakon.

A főoldalon találja legfrissebb híreinket, és Akciós ajánlatainkat, valamint az alsó Info Boxokban számtalan további érdekességről olvashat.


Facebook, Twitter, Blog, YouTube
Ma már szinte mindenki tagja, valamelyik WEB2-es közösségi oldalnak, rendszeresen néz videókat, fotókat az interneten. A Kawasaki is jelen van ezeken az oldalakon, így csak egy kattintás és már kedvenc közösségi portálján is értesülhet a Kawasaki újdonságairól.

Csatlakozzon a Facebook Csoportunkhoz, nézze meg a modelljeinkről, rendezvényeinkről készült filmjeinket, képeinket és ezt 'Csiripelje' el másoknak is. Blog oldalunkon versenybeszámolókat és további érdekes híreket olvashat a Kawasaki világáról.
- Facebook - Kawasaki Magyarország oldala
- Kövess a Twitteren - @Kawasaki_ hírek
- kawa.blog.hu - Érdekességek és verseny beszámolók a Kawasaki világából
- YouTube - Kawasaki Magyarország