Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

27 Május 2009 Kawasaki ER-6n Dizájnverseny Díjátadás

2009. május 22-én tartottuk meg a Kawasaki ER-6n Dizájnverseny Díjátadóját a székesfehérvári Kawasaki Ivanics Márkakereskedésben.

A média képviselői részére tartott versenyt értékelő sajtótájékoztató után a szavazók között kisorsolt Kawasaki kabátokat, valamint a Bëlga együttes által kiválasztott három dizájnterv (Dina, Barbi, Szamoca) készítőinek felajánlott dedikált CD-ket adtuk át.

Természetesen a nap leginkább várt eseménye a fődíj átadása volt. A győztes tervet a franciaországi OCD műhely dizájnerei váltották valóra, akik megfestették a 23 éves badacsonytomaji tűzoltó, Varga Norbert elképzeléseit. A fiatalember eleinte kereste a szavakat, amikor a nyereményével kapcsolatban kérdezték, de az interjúk végén már boldogan pattant az új Kawája nyergébe egy próbakörre.

Az ünnepélyes átadás után ifj. Ivanics Lajos a Kawasaki Ivanics Márkakereskedés vezetője, mint az esemény házigazdája, vendégül látta a meghívottakat egy motoros bemutatóra és egy bográcsgulyásra.

A Kawasaki nevében köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk játszott és gratulálunk a győztesnek és a szerencsés nyerteseknek!