Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

10 Június 2010 Kawasaki Esti Motorozás - ZX Kupa beszámoló

Múlt hétvégén tartottuk a második Kawasaki Esti Motorozást és elindult a ZX Kupa is.
Esti Motorozások
Pénteki rendezvényünkre, az esős időjárásnak köszönhetően ismét a szokotnál kevesebben érkeztek, így családias hangulatban telt. A kilátogató Kawások saját motorjukkal 3x20 percet motorozhattak a versenypályán.

A pénteki rendezvényünkre meghirdettünk egy játékot is. Kawasaki ajándékkal jutalmazzuk azt, aki küld egy fényképet az Esti Motorozásról. A játékra beérkezett képeket a kawa.blog.hu oldalunkon lehet megnézni.
Köszönjük, hogy velünk játszottak, az ajándékokat a következő Esti Motorozáson 2010. augusztus 6-án, pénteken vehetik át a Kawasaki boxoknál.


ZX Kupa - A Ninják versenye!
Vasárnap gyönyörű napsütésben állhattak rajthoz a Ninjások a ZX Kupa első fordulóján, ahol a hatszázasok és ezresek futamát együtt rendeztük meg. A rajtrácsra felsorakozott 20 versenyző között ott találtuk Hajósi Norbit #5, a Superbike Magazin főszerkesztőjét, valamint egy hölgyet, Kis Viktóriát #17, de említést érdemel Tóth Bálint #74 is, akinek reggeli két kisebb bukása sem vette el a kedvét a versenyzéstől és hatodikként ért célba.

A végig izgalmas, párharcokban gazdag versenyen a következő eredmények születtek:
Kawasaki 1000 kategória
- 1. Horváth Tamás
- 2. Zsoldos Zoltán
- 3. Dósa Tibor

Kawasaki 600 kategória
- 1. Kurta János
- 2. Hahn Péter
- 3. Bayer Attila

Gratulálunk a versenyzőknek!

Továbbra is bíztatunk minden kedves Olvasót, hogy jöjjön el és élőben szurkolja végig a versenyt. A boxokban közelről is megnézheti a versenygépeket, találkozhat a versenyzőkkel és átérezheti a versenyek felfokozott hangulatát.

és hogy milyen egy verseny belülről? Olvassa el a Ninja ZX-10R-rel versenyző ddt500 élmény beszámolóját a kawa.blog.hu, ahol további képeket is talál az eseményről.

Következő forduló: 2010. június 18, péntek - Pannónia Ring.
Találkozunk a pályán!