Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

17 Május 2010 Kawasaki Esti Motorozások

A DMC Kft már negyedik éve rendezi meg a Hungaroringen a Kawasaki Esti Motorozásokat, amikor is este 18.00 és 20.00 óra között a Kawasaki tulajdonosok ingyenesen használhatják saját Kawasakijukkal a hungaroringi versenypályát.
Az idén négy pénteki napon tartjuk az Esti Motorozásokat. A résztvevők számától függően 2 vagy 3 csoportot indítunk és így 2 vagy 3 x 20 percet lehet a pályán motorozni. A csoportokat a résztvevők tudása alapján állítjuk össze (Kezdő, Haladó, Gyors).

Azok részére, akik még nem voltak a versenypályán minden alkalommal pályabemutatást tartunk, ahol profi versenyzők tájékoztatják őket a pályamotorozás legfontosabb szabályairól, mikor - mire figyeljenek és a pályabírók által használt zászlók jelentéséről.

Regisztrálni minden alkalommal délután 17.00 órától lehet a Kawasaki boxoknál. A pályát mindenki saját felelősségére használhatja. A pályára csak kifogástalan állapotú motorokkal és megfelelő motoros ruházatban (protektoros ruha, csizma, kesztyű, sisak) lehet felmenni.

A regisztrációhoz szükséges lapot INNEN töltse le és kitöltve hozza magával!

Találkozunk a pályán!

Időpontok:
2010. május 21. péntek

2010. június 4. péntek
2010. augusztus 6. péntek
2010. augusztus 27. péntek - Kawasaki Lime Party