Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

23 Július 2010 Kawasaki Lime Party - PROGRAMOK

Közeledik augusztus 27-e, minden Kawasakis piros betűs ünnepe, a Kawasaki Lime Party, a Kawasaki rajongók nyár végi szezonzáró találkozója, ahol Kawások és családtagjaik, barátaik tölthetnek el egy fergeteges délutánt.
Várunk minden Kawasakist, hogy megtöltsük a parkolót. Hívd meg Te is a Kawás barátaidat. Küldd el nekik ezt a Meghívót: http://bit.ly/lime_party_meghivo

Nézzük az idén mivel várunk Benneteket!

PROGRAMOK
<>Pályamotorozás<>

A Lime Party-n már délután 16 órától indul a pályamotorozás. Négy csoportot indítunk és lehetőség lesz utassal együtt is felmenni a pályára. A részletes időtervet a képek között láthatjátok, vagy INNEN letölthetitek.
Regisztrálni már 15 órától lehet, a gyorsabb regisztrálás érdekében töltsd le a Pályahasználati Nyilatkozatot és kitöltve hozd magaddal.
Utas motoroztatáshoz is kell regisztrálni, valamint ha valaki csak kísérőként jön ki és szeretne este részt venni a Grill party-n a grilljegyhez neki is regisztrálnia kell

<>ZX Kupa bemutató<>
Motorok, versenyzők, videók - ha ki szeretnéd próbálni Magad a versenyen, most minden infót megtudhatsz a ZX Kupáról!
Berendezünk két boxot, ahol a ZX Kupák verseny hangulata fogad mindenkit. Találkozhatsz a versenyzőkkel, megnézheted a bütykölt vagy éppen teljesen széria versenygépeiket és a plazma TV-n végig izgulhatod az eddigi futamokat.

<>Kawasaki ruházati termékek bemutatója és vásár<>
A boxok előtti Kawa sátraknál megnézheted a legújabb és legtrendibb Kawa cuccokat és persze meg is vásárolhatod.

<>Új modell bemutatók<>
- A Lime Party-n debütál Magyarországon a két új 2011-es KX, a KX250F és a KX450F modellünk. Off-road rajongóknak kötelező a megjelenés
- Bemutatjuk a ZX130 KAZE Kawasaki robogót.

<>TOVÁBBI PROGRAMOK<>
Kint lesz a Monster Energy is! Dögös csajok próbálnak majd rábeszélni, hogy elfogadj tőlük egy doboz energia italt. Ha sikerült felpörgetniük, akkor a boxok előtti Csocsó asztaloknál vezetheted le a fölös energiádat, hogy higgadt fejjel menj fel a pályára. A gyerkőcökre - és persze bárki másra is - pillangót vagy Kawasaki logót fest az Arcfestőnk vagy motort készít a Lufi hajtogató.


<>GRILL PARTY<>
Este 19 órától pedig zárásig tart a hagyományos Grill Party, ahol mindenkit (Kawásokat és hozzátartozójukat) vendégül látunk, aki regisztrált.

PARKOLÁS
Mivel a helyünk korlátozott és rengeteg motorost várunk, valamint a programjainknak is kell némi hely, ezért nagyon fontos, hogy ne akadályozzuk egymást az össze-vissza álló motorokkal, autókkal. Ezért kijelölt parkolók lesznek a rendezvényen.
- Motorral a boxok szintjén lehet majd megállni a boxok előtti út bal oldalán.
- Autóval pedig a középső szinten (amire a híd vezet) lehet parkolni.
Néhány kedves fiatalember mindenkit útba fog igazítani, kérünk mindenkit kövesse az utasításaikat.
Ha még nem voltál a Lime Party-n olvasd el a tavalyi rendezvényről készült beszámolót a kawa.blog.hu oldalunkon és nézd meg a videóinkat is.

De hogy biztosan ne maradj le semmi fontos infóról, csatlakozz a Közösségi Klubjainkhoz:
- Facebook - Kawasaki Magyarország oldala
- Iwiw - Kawasaki Rajongói Klub
- Kövess a Twitteren - Kawasaki_ hírek