Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

3 Március 2010 Kawasaki programok a Ringen

ZX Kupa
Esti Motorozások
Kawasaki Lime Party
ZX Kupa
A ZX Kupa amatőr versenysorozat, amire egyaránt várjuk amatőr versenyzők és teljesen kezdő motorosok jelentkezését is. Boxot mindenki számára biztosítunk. A ZX Kupával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük a Programajánló / ZX Kupa menüpont alatt.
Amint véglegesek lesznek a verseny megrendezésével kapcsolatos információk (versenyszabályzat, nevezési feltételek, nevezési díj, versenynaptár), onnan letölthetőek lesznek.
- ZX Kupa felkészítő edzések:
A versenyben résztvevők számára Berei "Berisz #80" András profi versenyző és csapata a Kamoto Team felkészítő edzéseket tart a Hungaroringi Motoros Nyíltnapokon. Elméleti felkészítés, műszaki tanácsok és gyakorlati pályaoktatás. Az oktatással kapcsolatos további részletekért látogasson el a www.kamoto.huweboldalra..

Kawasaki Esti Motorozások
Idén is folytatjuk a Kawasaki Esti Motorozásokat. A pénteki rendezvényeinken 18.00 és 20.00 óra között a Kawasaki tulajdonosok ingyenesen használhatják Kawájukkal a hungaroringi versenypályát. Remek alkalom a barátokkal egy közös gurulásra!
Időpontok:
- 2010. május 21.
- 2010. június 4.
- 2010. augusztus 6.
- 2010. augusztus 27.

Kawasaki Lime Party
A Kawasaki tulajdonosok nyárvégi találkozója a Hungaroringen. Szezonzáró rendezvényünkön ingyenes pályamotorozással, bemutatókkal, gyerekprogramokkal, grillezéssel és egyéb érdekességekkel várunk minden Kawasaki rajongót és családját.
Időpont: 2010. augusztus 27 péntek.
Részletes program hamarosan.

Rendezvényeinkről további információt a nyitóoldalon található Programajánlónkban talál.