Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

8 December 2016 Lőtávolban az új Kawasaki szalon!

Hamarosan új Kawasaki márkakereskedés nyílik Budapesten!

Végre egy szalon, ahol a létező összes Magyarországon kapható típus ki lesz állítva. Bőven lesz hely, hogy alaposan körbejárhasd, megtapizhasd őket vagy rájuk ülhess. Sőt, a népszerűbb típusokból tesztmotorokat is fogunk tartani, hogy saját magad győződhess meg róla, milyen fantasztikusan jók a Kawasakik!

De nem csak akkor várunk, ha összejött a pénz egy új motorra. Hatalmas használtmotor-kínálattal készülünk az idényre. Lesz itt patika állapotú páréves vasaktól régebbi, de jó karban lévő motorokig minden, márkától függetlenül. Természetesen csakis átvizsgált, megbízható állapotban, garanciával adjuk el őket!

Ha már nálunk veszed a motorodat, a többi cuccért sem kell rohangálnod, mint pók a falon. Mindent megkapsz egy helyen: gyári és utángyártott túradobozokat, bukócsöveket, egyéb kiegészítőket, a pénztárcádhoz illő motoros ruhákat és bukósisakot.

A szalon részét képezi egy márkafüggetlen motorszerviz. Ide hozhatod Kawasakidat vagy más márkájú motorodat időszakos karbantartásra és nagyjavításra. Balesetes motorok esetén átvesszük a teljes biztosítási ügyintézést.

Tavasztól komplett bérmotor flotta vár. Ha éppen nincs motorod vagy kipróbálnál mást is, baráti áron vihetsz el egy-egy napra, egy teljes hétvégére vagy egy hosszabb többnapos, többhetes túrára olyan álommotorokat, mint a Versys 1000 Grand Tourer vagy a Z1000SX.

További friss információkért figyeld weboldalunkat és a Kawasaki Centrum Facebook oldalát!