Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

28 Szeptember 2010 Márkák Harca

A ZX Kupa ugyan befejeződött, de a verseny még nem ért végett.
2010-ben a négy japán márka mindegyike megtartotta a maga márka versenyét. Az öt fordulós bajnokságok végett értek, de egy futam még hátra van.

A versenyeket szervező Road and Ride, ugyanis a négy márka legjobbjait egy közös versenyre hívta. Így most a ZX Kupa 600-as és 1000 kategóriájának legjobbjai együtt versenyeznek a GSX-R Kupa, a CBR Kupa és az R Széria legjobbjaival. A tét pedig nem kevesebb, mint hogy ki lesz a 2010-es amatőr versenysorozat abszolút győztese.

A szervezők minden kategóriából és minden márkából az első tízben végzett versenyzőket hívták meg. Mivel eddig márkánként folytak a versenyek, és az elmúlt öt futam alatt a riválisok kiismerhették egymást, most komoly csatára számíthatunk, hiszen hasonlóan gyors, de teljesen idegen versenyzők feszülnek egymásnak.

Az eddigi időeredmények alapján mindkét kategóriában esélyesként indulnak a legjobb Kawások. Persze az eddigi eredményekből csak tippelni lehet, a győztes az lesz, aki szombaton a legjobbat nyújtja.

A belépés a nézők számára ingyenes, várunk mindenkit a Kawasaki boxoknál. A kilátogatók a Márkák Harca mellett végig izgulhatják az Országos Bajnokságot, ahol a Ninja ZX-10R-rel versenyző Vida Tibiért szurkolhatunk, a Dunlop Trophyt és a MAMSZ Női Kupa fordulóját is, ahol Kis Viki szintén elindul.

Szombaton este kerül sor az I. Mol Dynamic kupasorozat éves díjkiosztójára, ahol átadjuk a ZX Kupa helyezettjeinek is a díjakat, ezért várunk mindenkit aki elindult - akár csak egy futamon is – a ZX Kupában.

Gyere ki a Ringre és szurkoljunk együtt a Kawasakisoknak!