Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

19 Augusztus 2010 Magyarországi premierek

Augusztus 29-én vasárnap, Monoron kerül megrendezésre a Nyílt Nemzetközi és Országos Profi Meghívásos, Junior OB és Tömegsport Motocross Kupa 6. fordulóját.
Ahogy a kellően hosszú megnevezésből is kiderül, több MX kategória legjobbjai csapnak össze a monori pályán. A versenyt a Kawasaki is támogatja így a meghívásos extra futamokon rajthoz állnak a Kawasaki profi versenyzői is: Borka Janika, Firtosvári Kacsa, Szőke Márk és újból elindul az MX mezőnyben a többszörös magyar bajnok Grillmayer Gábor is.
Már ez önmagában nagyon jó versenyt, izgalmas futamokat és igazi élményt jelent, de ez a verseny még további két szempontból is rendhagyó lesz.

Először is azért mert itt már megtekinthető lesz a Kawasaki két új 2011-es krossz motorja a KX450F és a KX250F, valamint megismerkedhetsz a KX Kártyával is, Hogy mi is ez? Gyere ki a versenyre és megtudod!

De egy másik premier is lesz ezen a versenyen. Hallottál már a Holeshot díjról? Ez az amerikai futamokon rendkívül népszerű és megbecsült díjazás annak jár, aki elhozza a rajt utáni első kanyart, vagyis elsőként fordul be rajta!
Ezen a versenyen, Magyarországon elsőként, díjazni fogjuk a kategóriák első futamaiban a Holeshot elhozóit, ezzel még izgalmasabbá téve a futamokat.

A monori versenyen már hagyomány, hogy mindenkit értékelnek, az utolsó versenyző is mini trófea díjat kap. Az extra futamban pedig - amin amatőr és profi egyaránt elindulhat - az első tíz helyezett pénzdíjban részesül.

Minden versenyzőt és érdeklődőt szeretettel várunk!
Nézőknek a felnőtt belépő: 1000 Ft.
Kisgyermekeknek, diákigazolvánnyal és 2010-es MAMS licensszel a belépés ingyenes.


Térkép a pályáról:
http://mx1.hu/2008/12/13/monori-krosszpalya/