Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

28 Április 2010 Megnyílt a Kawasaki Diósd Motorszalon és szerviz

Új taggal bővült a Kawasaki márkakereskedői hálózat, mégpedig a diósdi telephelyű SempreVerde Kft-vel.
2010. április 16-án a Kawasaki Diósd ünnepélyes megnyitóján – a cég tulajdonosain Turán Frigyesen és Mezey Gáboron kívül - megjelent számos hazai nyomtatott és elektronikus médium képviselője is.

A vezetőség elmondta, hogy a Balatoni út 8. szám alatti bázison a hazai Kawasaki jármű termékpaletta (motorkerékpárok, ATV-k, Jet Ski-k) mellett, teljes gyári ruházati és kiegészítő kollekcióval, valamint a Shox áruház széles választékával várják az érdeklődőket.
Jól felszerelt, márka független szakműhely is rendelkezésre áll a javításra érkező motorosok kiszolgálására, akik túl azon, hogy a szerelés időtartama alatt végignézhetik kedvencük javításának minden egyes munkafázisát, bepillantást nyerhetnek a hazai első osztályú rali bajnokságra készülő versenyautók felkészítésébe is.

A cég jövőbeli elképzelései között szerepel, hogy egyfajta klubéletet alakítsanak ki az M0-tól mindössze 400 méterre található telepen, ahova vásárlási szándék nélkül is érdemes lesz elgurulni, hiszen egy zöldtea, kávé mellett lehet eszmét cserélni a márka további fanatikusaival, miközben a szalon egyedi dekorációjának látványa ad a betérő számára felejthetetlen vizuális élményt.

A névválasztás egyébként jól tükrözi a munkatársi gárda Kawasaki iránti hosszú távú elkötelezettségét, hiszen a "sempreverde" szó jelentése: ÖRÖKZÖLD.

Kawasaki Diósd
SempreVerde Kft.
2049 Diósd, Balatoni út 8.
Tel: (+36-23) 380 351
Fax: (+36-30) 500 1813
info@kawasakidiosd.hu
www.kawasakidiósd.hu