Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

21 Április 2009 Motordiagnosztikai berendezés a Kawasaki M3 Márkaszervizben

Megérkezett Magyarországra a legkorszerűbb FUCHS motordiagnosztikai berendezés! A berendezés többek között a motorkerékpárok egyenes-futásának mérésére, vázvizsgálatra, a kormánycsapágy és a kuplung vizsgálatára, valamint teljesítmény-mérésre és a jobb működés behangolására alkalmas.
A motordiagnosztikai berendezés szolgáltatásait ajánljuk mindazoknak, akik kíváncsiak motorkerékpárjuk pillanatnyi állapotára; akik használt motorkerékpár vásárlás előtt állnak és szeretnének még többet megtudni a kiválasztott és megvásárolni kívánt motorról, illetve azoknak, akiknek motorkerékpárjuk szerviz előtt áll és szeretnék pontosan látni a javítás nagyságát és annak előrelátható költségét.

Projektünk a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program keretében a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht. közreműködésével valósult meg.

Projekt neve: A DMC Kft. Biztonságos és Környezetvédő Motorozást Megteremtő műszaki beruházása

Célunk: a motort vásárlók igényeinek kielégítése, kereskedésünk piaci pozíciójának, versenyképességének fejlesztése egy új szolgáltatás – a motorkerékpár javítás-bevezetése útján. A jelenlegi pályázatunk a projekt teljességéhez szükséges műszaki-technológiai háttér fejlesztésére irányul: 1 db motorkerékpár diagnosztikai vizsgálópad beszerzése a szükséges opciókkal.
További info: www.nfu.hu, www.magzrt.hu

A világ egyik legkorszerűbb FUCHS motordiagnosztikai berendezését és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat keresse a Kawasaki M3 márkakereskedés szakszervizében!
További infó: Nógrádi Csaba szervizvezető el. (061) 414-0191