Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

13 Július 2010 Sikeres Kawasaki versenyszereplések

A múlt héten több gyorsasági versenyt is rendeztek, ahol a Kawasaki versenyzők sikeresen szerepeltek
Magyar OB
Szerdán rendezték a Magyar Országos bajnokság 3. futamát ahol Vida Tibi #55 Ninja ZX-10R-rel nagy csatában, a harmadik helyen ért célba, így a bajnokságban jelenleg a második helyen áll.

ZX Kupa
Vasárnap tartottuk a Hungaroringen a ZX Kupa amatőr versenysorozatunk idei harmadik fordulóját. A remek hangulatú versenyben, két kategóriában 16 Ninja tulajdonos tette próbára magát. A 600-as kategóriában - ahol egyébként a Ninja ZX-636R-rel is rajthoz lehet állni - heten, az Ezreseknél - ZX-7R, ZX-9R, ZX-10R-ek mezőnye - kilenc Ninjás állt rajthoz.
Eredmények:
ZX Kupa 600

1. Kurta János #76
2. Hahn Péter #84
3. Bayer Attila #2

ZX Kupa 1000
1. Horváth Tamás #25
2. Dósa Tibor #11
3. Kis Viktória #7

A versenyről készült versenyzői beszámolót - rengeteg képpel! - olvasd el a blog oldalunkon.


WSBK
A hétvégén rendezték a Superbike / Supersport világbajnokság Cseh futamát a Brno-i pályán. A Superbike-ok mezőnyében Tom Sykes az első futamon 12. lett, de a második futamon - Chris Vermuelennel együtt - sajnos kiesett.
A Supersport futamon azonban volt miért izgulnunk. A Kawások remek időmérő szereplésének köszönhetően Joan Lascorz indulhatott a Pole pozícióból, míg Katsuaki Fujiwara a 2. helyről, Fabian Foret pedig a 4. helyről. Három Kawasakis az első sorban, ez fantasztikus és sokat ígérő eredmény! A versenyben a sikeres rajt után Lascorz végig a dobogós helyért versenyzett és nagy csatában, mindösszesen 0,124 mp-cel lemaradva a 2. helyen ért célba. Fujiwara az 5. Foret a 10. lett.
Sikeres szereplésével az összesítésben Lascorz feljött a második helyre.


A Brno-i futamra meghívást kaptunk a Kawasaki Superbike csapattól, a kinti látogatásunkról hamarosan összefoglalót olvashattok.<6b>