Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

22 Február 2010 Sikeres Supersport tesztelés, Lascorz a leggyorsabb

Joan Lascorz 1’34,374-es köridejével a leggyorsabb volt a hivatalos Phillip Island-i Supersport VB teszthétvégén.

Csak az erős és változékony szél akadályozta meg Lascorz-t abban, hogy még gyorsabb legyen, de még így is csak kevés választotta el a pálya eddigi legjobb Supersport köridőjétől az 1'34,320-tól.

Katsuaki Fujiwara is jó formában volt, és az ötödik leggyorsabb eredményt érte el 1'34,994 körrel, de a többi versenyzőnél több időt töltött a gumiteszteléssel és a verseny beállítások finomításával.

A Kawasaki Provec Motocard.com csapata a sikeres téli tesztprogram után jó formában kezdheti az új szezont, amely hétvégén a Phillip Island-i versennyel kezdődik.

Fabien Foret (Lorenzini by Leoni Kawasaki Team) köridejével Fujiwara mögött végzett a teszthétvégén és így három Ninja ZX-6R gép volt az első hatban!


Joan Lascorz: "Kipróbáltunk néhány kisebb beállítási változtatást, aminek köszönhetően történt is további javulás. Tesztről tesztre egyre jobban érzem a motort és bár egy teljes versenyt még nem szimuláltunk vele, de az elért eredmények nagyon jó alapot adnak a versenyszezonra. Még mindig lehet javítani a fékezésen, hogy még gyorsabb legyek a kanyarokban, de most mi voltunk a leggyorsabb és ezért nagyon jó érzéssel várom a versenyt.

Katsuaki Fujiwara: "Ismét egy jó tesztünk volt. Két különböző, egy szélesebb és egy keskenyebb gumit tudtam tesztelni. Nehéz eldönteni, hogy melyiket jobb használni, mivel mindkettőnek megvan az előnye, de a versenyig eldöntjük. Jó formában kezdem a szezont, fitt és erős vagyok. "