Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

3 November 2009 Sikeresen zárult az 1400GTR európai sajtóbemutatója


Toszkánában tartották az új 1400GTR európai sajtó bemutatóját, ahol az Európából összegyült újságírók először tesztelhették a jelentősen megújult modellt.


A változó időjárási feltételek mellett, néha száraz, néha nagy mennyiségű eső áztatta útszakaszokon a sajtó képviselői alaposan letesztelhették a Kawasaki túra motorján megtalálható újdonságokat. A Kawasaki első kipörgés gátlójával a KTRC-vel szerelt 1400GTR kiválóan bizonyított még heves esőzésekben is, miután hibátlanul megbirkózott a síkos útfelületekkel. Ezen túlmenően, a második generációs K-ACT is biztonságosan adagolta a fékerőt, amire szintén nagy szükség volt a csúszós utakon.

Az új, fűtött markolatnak is nagy hasznát vették, mert a hőmérséklet többször is erősen lehűlt. A zavaró időjárási körülmények ellenére az 1400GTR megbízható és kiváló partnernek bizonyult az újságírók számára, akik minden nap biztonságban szálláshelyükre értek – köszönhetően a 1400GTR-nek.

A teszthét során az első megjegyzések minden résztvevőtől nagyon pozitív volt. Mindenki kiemelte az észrevétlenül és megnyugtatóan teljesítő KTRC működését és a nagyobb kényelmet nyújtó új idomokat és a magasabb plexit.

Azok a tesztelők, akik korábban a 2009-es 1400GTR-t is kipróbálhatták megjegyezték, hogy az új motor nem csak kényelmesebb, hanem jobb a kezelhetősége és kiváló a megbízhatósági érzése, ami lehetővé teszi, hogy még élvezetesebb és kellemetlen körülmények között is - például csúszós és nedves aszfalt esetén is - stressz mentes legyen a motorozás.

Az új 1400GTR hamarosan a boltokban.