Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

23 Március 2010 Tavasz köszöntő

Kedves Olvasó,
a hosszú tél után végre itt a tavasz és megkezdődött a várva-várt motorozás. Kérem engedje meg, hogy ezzel a rövid köszöntővel indítsam útjára a 2010. évi szezonunkat.
Az elmúlt hétvégén megrendezett Motorfesztivál a maga színes forgatagával remélem kellő lendületet adott minden már motoros és leendő motorosnak, így Önnek is. A székesfehérvári márkakereskedésünk, az Ivanics Kft. jóvoltából a Kawasaki standon komoly érdeklődés mellett bemutattuk a legújabb és korábbi modelljeinket, bár hagytunk néhány meglepetést erre a hétvégére is! 2010. március 27-28-án rendezzük meg immár második alkalommal a Kawasaki Expo és Börzét! Ha kíváncsi, látogasson ki a rendezvényünkre, melyre ingyenes lesz a belépés.
További információt itt talál.

Az idei szezont két új márkakereskedés megnyitásával indítjuk. Budapesten, a XV. kerületben az M3 autópálya kivezető szakaszán és Diósdon kezdte meg működését egy-egy új márkakereskedés és szerviz. Szeretném felhívni figyelmét, hogy az újonnan megnyitott diósdi márkakereskedés teljesen független a korábban Érden tevékenykedő Kawamoto Kft.-től! Mindkét helyen felkészült munkatársakkal, teljes árukészlettel és udvarias kiszolgálással várják az érdeklődőket és vásárlókat!

Az elmúlt időszak negatív változásokat is hozott a mi életünkben. A budapesti Naked Motors, a győri Zöld Motor és a pécsi Steelhorse már nem tagjai a Kawasaki márkakereskedői hálózatának, így sem járműértékesítésben, sem pedig garanciális javításokban nem illetékesek már. A honlapunkon mindig friss információt talál a márkakereskedőinkről! Kérem, hogy tájékozódjon indulás, illetve vásárlás előtt!

Végezetül szeretném meghívni Önt és családját, valamint motoros barátait a rendezvényeinkre és programjainkra! Remélem, hogy egész évben kapcsolatban leszünk Önnel, legyen az egy márkakereskedésünk nyílt napja, egy hungaroringi esti motorozás, egy kunmadarasi gyorsulási verseny, egy ZX Kupa futam vagy egy általunk szervezett túra.

Kérem vigyázzon magára motorozás közben! Legyen türelmes a közlekedésben, hiszen a szezon most indul és az autósoknak mindig kell egy kis idő, hogy megszokják ismét a motorosokat! Számítunk Önre egész évben!


Motoros üdvözlettel,
Kovács Annamária
Kereskedelmi igazgató
D.M.C. Kft.
Kawasaki motorkerékpárok magyarországi importőre