Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

13 Május 2010 Vasárnap elmaradt a ZX Kupa

A hétvégi időjárás miatt törölték a vasárnapi Márka Kupák versenyeket, így a ZX Kupa futama is elmaradt. A rendezőség egy későbbi időpontban megtartja a versenyt, a pontos időpontról később tudunk tájékoztatást adni.
ZX KUPA - A Ninják Versenye!

A versenysport a Kawasaki imidzsének egyik alappillére, a Ninja modellek pedig a Kawasaki palettájának meghatározó modelljei. Ezért is fontos számunkra, hogy egyre több Ninja tulajdonos kapjon kedvet a pályázáshoz, versenyzéshez. A ZX Kupával nekik szeretnénk lehetőséget teremteni a versenyzéshez, és hogy minél eredményesebbek legyenek, igyekszünk a lehető legtöbb támogatást megadni nekik.

A legfontosabb információk a weboldalunk Versenysport / ZX Kupa menüpontja alatt találhatóak. Itt tud tájékozódni a nevezési feltételekről, a pontos műszaki szabályzatról, és a versenyek pontos időpontjáról, helyszíneiről.
A versenyekről a kawa.blog.hu oldalunkon is rendszeresen beszámolunk.

A ZX Kupa első fordulója 2010. május 16-án vasárnap lesz a Hungaroringen.
1. FUTAM - IDŐTERV

A ZX Kupán indulóknak a Kawasaki boxokban helyet biztosítunk!
- 07.00 - 09.00 - Regisztráció, gépátvétel a Kawasaki boxban
- 09.35 - 10.00 - Szabad edzés
- 12.05 - 12.30 - Időmérő edzés
- 15.30 - tól - Verseny (10 kör)
- kb. 16.10-tól - Díjkiosztó egyből a verseny után.

ZX Kupa felkészítő
A ZX Kupán rajthoz álló amatőröknek felkészítő edzéseket tartunk, ahol profi versenyzők (Berisz és a Kamoto Team tagjai) adnak elméleti és gyakorlati instrukciókat, szakszerű motor beállításokat, szerviz tanácsokat. Megismertetnek mindenkit a különböző versenypályákkal, kanyarkombinációkkal, ideális beállításokkal. A felkészítők a BR Organisation által meghirdetett hungaroringi Motoros Napokon lesznek.
Az első alkalom: - 2010. május 14, pénteken a délelőtti közúti lassú csoportban lesz.

A Galfer fizeti a Nevezési Díjat
A Danger Bike akciójában, most aki Galfer fékbetétet vásárol, annak kifizetik a Nevezési díját. Részletek a lenti képen vagy a (www.danger.hu weboldalon.


Várunk mindenkit a ZX Kupa futamain, akár versenyzőként, akár nézőként jön is ki.
Kedv csinálónak olvassa el az 'Ezres' kategória győztesének írását a 2008-as versenyszezonról.

A ZX Kupát az idén a többi Márka Kupához hasonlóan a Road and Ride csapata szervezi. A versennyel kapcsolatban bővebb információt a Kawasaki részéről a Kamoto Team weboldalán (www.kamoto.hu), a szervezők részéről pedig a Road and Ride (www.roadandride.eu) oldalon talál.