Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

10 Január 2011 Vermuelen visszatért

A négy napos tesztelésen a térdsérüléséből felépülő Chris Vermuelen-nek most volt alkalma először mennie az új Ninja-ZX-10R-rel.
Csapattársaival ellentétben ugyanis Vermuelen még soha nem ült a Ninja ZX-10R nyergében és bár csak néhány kört mehetett, azonnal lenyűgözte az új motor. Sykes és Lascorz számára viszont ezek voltak az első körök a Sepang-i pályán, hiszen ők korábban még nem mentek itt, Vermuelennel ellentétben, aki már több alkalommal is versenyzett ezen a pályán. Ezért az első tesztelési napon Sykes és Lascorz csak ismerkedtek a széles és aránylag hosszú versenypályával, hogy megtalálják az alapbeállításaikat, amik a további tesztelésekhez szükségesek.

Chris Vermeulen első nyilatkozata: "Bár csak pár kört tudtam menni az új motorral, de megkönnyebbültem. Ebéd előtt voltam fent három rövid meneten, aztán jött az esőzés, így majd holnap folytatjuk a tesztelést. Az új motor tényleg nagyon jó. Az utolsó motor amivel a Sepang-i pályán mentem egy GP motor volt és ez a motor hasonlóan jól ment, ami nagyon bizakodóvá tesz. Mindenki nagyon jó munkát végzett a motoron. Boldog vagyok hogy ilyen pozitív benyomásokkal kezdhetem a tesztet, annak ellenére, hogy kevés kört mehettem. A gyógyulásom is előrébb jár, mint ahogy az orvosok azt várták, a térdem már sokat javult, bár a jobbos kanyarokban még egy kicsit érzem."
A tesztelésről készült további képeket a Facebook oldalunk képgalériájában találsz: Kawasaki Magyarország Facebook oldala - Superbike / Supersport VB 2011 képgaléria

Ahogyan korábban is írtuk a gyári Kawasaki csapathoz csatlakozott a Team Pedercini csapat is, akik a Superbike VB-n és a Superstock VB-n is Ninja ZX-10R-rel indulnak és akik között ott találjuk Talmácsi Gábort is.


Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, csatlakozz hozzánk:
- Facebook - Kawasaki Magyarország oldala
- Kövess a Twitteren - Kawasaki_ hírek
- kawa.blog.hu - Érdekességek a Kawasaki világából
- YouTube - Kawasaki Magyarország