Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

17 Augusztus 2010 Viktória - Nomen est omen

A ZX Kupa 4. fordulójának legnagyobb szenzációja a 18 éves Kis Viktória gyönyörű szereplése és győzelme volt.
Viki az idén kezdte a pályamotorozást Papp Laci korábbi gyorsasági versenyző és dragbike országos bajnok kezei alatt. Hamar kiderült róla, hogy tehetséges a pályamotorozásban és a kecskeméti gokart pálya után a Hungaroring aszfaltcsíkján is próbára tette magát egy Ninja ZX-10R nyergében.

A tavaszi, nyári tesztelések és versenyek alatt fokozatosan egyre jobb eredményeket ért el és köridejével hamar felzárkózott az élmezőnyhöz, sőt a ZX Kupa augusztusi 4. fordulója igazi áttörést hozott a számára.

Viki már a reggeli szabadedzés alatt remek köridőt ment, de az igazi szenzáció az időmérő edzésen elért 2:00.857-es eredménye volt, ami egyúttal a pole pozíciót is meghozta számára. A versenyt pedig - bár igaz a rajtot nem ő kapta el a legjobban, de az első kör végére már ismét az élre áll - magabiztos versenyzéssel meg is nyerte.
Gratulálunk első ZX Kupa sikeréhez és további sikeres fejlődést kívánunk neki természetesen egy Kawasaki nyergében!

A ZX Kupa 4. futama egyébként mindkét kategóriában izgalmas versenyt hozott gratulálunk mind a 15 rajthoz álló versenyzőnek. A futam izgalmairól versenyzői beszámolót olvashatsz a kawa.blog.hu oldalunkon.

Vikivel és a többi ZX Kupa versenyzővel a Kawasaki Lime Party-n is találkozhatsz!

Pillanatkép a Kawasaki boxban

(A panoráma képek megtekintéséhez Microsoft Silverlight program szükséges)

Nézz körbe a rajtrácson