Kawasaki
Technológia

Célunk, hogy motorosok számára lehetővé tegyük a nagyteljesítményű modellek kezelését, hogy ezáltal élvezhessék a motorozás örömét.

Alváz-menedzsment

A fejlett technika, a teljes körű tesztelés, valamint megbízhatóság, biztonság, még jobb teljesítmény elérésének célkitűzése eredménye.

Silver-Mirror Paint

Kawasaki’s original silver-mirror paint uses a layer of silver to create a highly reflective, glasslike metal appearance. 

READ MORE

ABS - Blokkolásgátló rendszer

ABS (Anti-lock Brake System: blokkolásgátló fékrendszer) biztosítja a stabil fékerőt a kerékblokkolás meggátolása révén.

READ MORE

Önhordó vázszerkezet

A Kawasaki által fejlesztett önhordó alumínium váz konstrukció egy üreges doboz szerkezet, amely magába foglalja a motorblokkot biztosítva a karcsú dizájnt az ideális merevséget és az egyensúlyt.

READ MORE

KIPASS

KIPASS ( Kawasaki Intelligent Proximity Activation a Start System: Kawasaki inteligens közelítés érzékelő indítási rendszer ) egy olyan jogosultságell

READ MORE

K-ACT ABS

K-ACT ABS (Kawasaki Advanced Coactive-braking Technology: Kawasaki fejlett együttes működésű fékrendszer technológia) ABS-hez kapcsolódó rendszer, mely az első és hátsó fékkör együttes szabályozásával biztosítja a stabil fékezést.

READ MORE

KIBS

KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System: Kawasaki intelligens blokkolásgátló fékrendszer) egy nagy precizitású fékerő szabályzó rendszer, nagy hatékonysággal és természetes működéssel, melyet kifejezetten a szuper sport modellekhez fejlesztettek.

READ MORE

Gumiabroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS)

A Tyre Pressure Monitoring System (TPMS): keréknyomás ellenőrző rendszer folyamatos felügyeletet biztosít a gumiabroncsok megfelelő nyomás értéke kapcsán, biztosítva a biztonságos, kényelmes és gazdaságos használatot.

READ MORE

Vízszintesen beépített hátsó rugóstag

A vízszintesen beépített hátsó rugóstag  nagymértékben hozzájárul a hatékony helykihasználáshoz és a tömeg centralizációhoz .
 

READ MORE

Intelligens feszültségszabályozó

Az intelligens feszültség szabályozó egy nagyon hatékony egység , mely gazdaságosabb működést eredményez csökkentve a szükségtelen  generátor terhelést.

READ MORE

Cornering Lights

Cornering lights provide supplemental illumination when cornering, creating a wider illuminated path in the direction the bike is heading.

READ MORE

KECS-Kawasaki Electronic Control Suspension

KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension) adapts to road and riding conditions in real time, providing the ideal amount of damping called for. 

READ MORE

ERGO-FIT

Az ERGO-FIT egy olyan rendszer, mely a vezetők széles tömegei számára teszi lehetővé, hogy egynek érezze magát a motorkerékpárjával.

READ MORE
TUDJ MEG TÖBBET CLOSE

Motorvezérlés technológia

Az 1950-es első legyártott motorblokkja óta a Kawasaki folyamatosan új technológiákat fejleszt  nagyteljesítményű motorok létrehozása céljából. Modellei mára számos, hosszú idő alatt kifejlődött Kawasaki-technológiával rendelkeznek.
 

TUDJ MEG TÖBBET CLOSE