Hírlevél

Kawasaki hivatalos hírlevél

1 Március 2024 ÉBRESZD FEL A SZUPERSPORTOD

Éld át az új Kawasaki Ninja Cup erejét, izgalmát és szenvedélyét!
A legendás Cup visszatért
Végre újra eljött az idő! A Kawasaki Ninja Cup visszatér, és a két keréken zajló motorsport új korszakát ígéri. A Cup-ok sikertörténetét most az új Ninja ZX-4RR folytatja, és már alig várjuk, hogy a rajtvonalnál üdvözölhessük.
A Kawasaki-kupa legendás a motorsport történetében. A Kawasaki Kupában tehetséges versenyzők évtizedek óta bizonyítják képességeiket és ambíciójukat Európa legkülönfélébb versenypályáin.
A BTR Performance / Eder Racinggel a Kawasaki Motors egy neves szervezőt szerzett a Kawasaki Ninja Cup számára, amely 2024-ben összesen hét versenydátummal rendelkezik. A BTR Performance / Eder Racing Európa-szerte ismert kiválóan szervezett rendezvényeiről.
 
Az új Ninja ZX-4RR
A Kawasaki Ninja ZX-4RR, amely ezen a kupán a középpontban áll, egy abszolút verseny-motorkerékpár, amely a legújabb technológián alapul, és folytatja a Kawasaki Ninják legendás teljesítményét. Erős, soros elrendezésű, négyhengeres motorjával, első osztályú alkatrészeivel, precíz kezelhetőségével és aerodinamikus kialakításával a ZX-4RR intenzív élményt ígér a versenyzőknek és izgalmas versenyeket a nézőknek. Ez a motor készen áll a versenypálya meghódítására.
A Ninja ZX-4RR Cup változata, amelyet a Kawasaki Motors, a Zweirad Gesslbauer és az osztrák WIRO Motorradtechnik közösen fejlesztett ki, számos változtatást tartalmaz a bővítés ezen szintjén („Stage 1”) a szériamodellhez képest:
•           Festett versenyburkolat KRT-formatervezés szerint
•           Versenyülés
•           Akrapovic Racing komplett rendszer
•           Versenykomponensekhez igazított ECU
•           Gyorsváltó/Blipper (kérésre fordított váltás/versenyzés is)
•           1 garnitúra Pirelli Racing Slick gumiabroncsok
•           A csavarok/szűrők rögzítése


Továbbá a Kawasaki Ninja Kupán való részvétellel együtt tartalmazza a következőket:
•           KAWASAKI ruházati csomag 250,- eurós listaár értékben
•           -20 % kedvezmény a KAWASAKI pótalkatrészekre és tartozékokra a Cup-motorhoz, valamint a ruházatra, amely 2024.09.15-ig érvényes - elérhető a Zweirad Gesslbauer és Lietz Motorrad (AT) üzletekben
•           Motul kenőanyagok és ápolószerek 250,- eurós listaár értékben
•           Egyszeri részvétel a Kawasaki Offroad Experience rendezvényen 2024. szeptember 25-én
A Zweirad Gesslbauer és a Lietz Motorrad (AT) kereskedőknél további bővítési szintek („Stage 2” vagy „Egyedi”) is elérhetők.
 
Izgalmas versenyek és nagyszerű nyeremények
Parádés szezon elé nézünk, tele izgalmas versenyekkel, kihívást jelentő pályákkal és felejthetetlen pillanatokkal. A ZX-4RR Cup az indulás első pillanatától a kockás zászlóig le fogja nyűgözni a versenyzőket és a nézőket egyaránt.
 
Napi rangsor: Trófeák az 1-5. helyezetteknek
Az éves rangsor résztvevői számára: 1 Pirelli hátsó gumiabroncs az 1. helyért, 1 Pirelli első gumiabroncs a 2. helyért és egy Motul ápolócsomag a 3. helyért.
Éves rangsor: Pontozás FIM szerint, minimum 3 futam, 1 Scratch-eredmény.
1. Hely: Trófea, 500,- euró értékű utalvány Kawasaki eredeti alkatrészekre és tartozékokra, valamint 1 garnitúra Pirelli Slick gumiabroncsokra
2. Hely: Trófea, 400,- euró értékű utalvány Kawasaki eredeti alkatrészekre és tartozékokra, valamint 1 Pirelli hátsó gumiabroncsra
3. Hely: Trófea, 300,- euró értékű utalvány Kawasaki eredeti alkatrészekre és tartozékokra, valamint 1 db Pirelli első gumiabroncsra
4. Hely: Trófea, 200,- euró értékű utalvány Kawasaki eredeti alkatrészekre és tartozékokra, valamint egy utalvány 150,- euró értékű nevezési díjról*
5. Hely: Trófea, 100,- euró értékű utalvány Kawasaki eredeti alkatrészekre és tartozékokra, valamint egy utalvány 100,- euró értékű nevezési díjról*
*érvényes a következő szezonra a BTR Performance / Eder Racingnél.
A Ninja ZX-4RR Kupa éves ranglistáján résztvevők között vonzó nyereményeket sorsolnak ki, amelyeket a 2024-es évzáró partin adnak át. A nyereményalap Kawasaki alkatrész utalványokat, a BTR Performance / Eder Racing-től a következő szezonra szóló nevezési díj utalványokat, Motul ápolószereket és egy Kawasaki KLX110R-t tartalmaz!


Ki vehet részt?
A ZX-4RR Kupán a motorsport újoncai és a feltörekvő tehetségek is, valamint a hobbi versenyzők is részt vehetnek Ausztriából, Magyarországról, Szlovákiából és Csehországból. Ha szeretné ereiben érezni az adrenalint és megrészegülni a motorsporttól, akkor itt a lehetőség! Már regisztrálhat is a versenysorozatra.
 
Versenypályák és időpontok
B1 Kupa - HU Pannoniaring                               2024. április 13. - április 14.
B2 Kupa - SK Slovakiaring                                 2024. május 04. - május 05.
B3 Kupa - CZ Brno                                            2024. május 29. - május 30.
B4 Kupa - HR Rijeka                                          2024. június 29. - június 30.
B5 Kupa - SK Slovakiaring                                 2024 július 20. - július 21.
B6 Kupa - CZ Brno                                            2024 augusztus 10. - augusztus 11.
B7 Kupa - HU Pannoniaring                               2024. augusztus 31. - szeptember 1.
 
Hogyan vehetek részt?
HOGYAN ÉBRESZD FEL A SZUPERSPORTOD - a Kawasaki Ninja Cup gyors útmutatója:
1.         Szabályzat KAWASAKI ZX-4RR Cup
2.         Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és küldje el a következő e-mail-címre office@btr-eder-racing.eu
3.         Válasszon éves bérletet BTR-Eder Racing (btr-eder-racing.eu)
4.         Kawasaki Ninja ZX-4RR megrendelése 11 399,- eurós egyszeri Cup-áron, tartalmazva a Stage 1 csomagot,
a Zweirad Gesslbauer vagy a Lietz Motorrad (AT) cégtől.

 
 
A Kawasaki Ninja ZX-4RR Cup nemcsak izgalmas motorsportot, hanem felejthetetlen pillanatokat, színtiszta Team-Green-Közösséget és a határok kipróbálásának lehetőségét is ígéri. Légy részese egy új, izgalmakkal teli kupaszezonnak, és kezdd el ezt az új kalandot a Kawasakival.